Berg & Meltzer Show på Oscars

Se dina favoriter och årets programledare Christine Meltzer och Carina Berg för första gången live på scen i en helt egen föreställning. ”Berg och Meltzer på Oscars” är en sprakande scenshow på Oscarsteatern, som TV fast på scen, men ändå i rutan… Ja, ni fattar! Dessa sex föreställningar är alla olika och helt unika och […]

Berg & Meltzer

Se dina favoriter och årets programledare Christine Meltzer och Carina Berg för första gången live på scen i en helt egen föreställning. ”Berg och Meltzer på Oscars” är en sprakande scenshow på Oscarsteatern, som TV fast på scen, men ändå i rutan… Ja, ni fattar! Dessa sex föreställningar är alla olika och helt unika och även kommer filmas för sändning på kanal5.

– ”Vi kommer att prata, sjunga, dansa, ja kanske till och med trolla. Ta med dina vänner, din mamma, din pappa, grannens fru, ja vem ni vill! Det blir en härlig festkväll mitt i veckan tillsammans med oss och våra fina gäster. Varmt välkomna, vi längtar!” hälsar Berg & Meltzer.

SPELAS PÅ: Oscarsteatern i Stockholm
NÄR: 13, 19, 28 okt samt 4, 11, 18 nov, kl 19.00
PRIS: 195 kr

Föreställningen är ca 2 h 30 min inklusive paus, men kan komma att bli längre eftersom tv-inspelning pågår som kan innebär omtagningar eller fördröjningar.

 BOKA HÄR

Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse