Restriktioner om Allmänna sammankomster pga Corona

Läs mer om vårens inställda föreställningar, om hur vi valt att kompensera våra kunder och om varför vi inte återbetalar biljetterna.

Restriktioner om Allmänna Sammankomster som påverkar Oscarsteatern

PREMIÄREN AV RAIN MAN FRAMFLYTTAD TILL 8 OKTOBER

 

Äntligen rör vi oss mot ljusare tider och vi kan börja föreställa oss ett liv utan en pandemi som präglar vår vardag och våra val. Dock har utvecklingen gått lite långsammare än vi hoppats; restriktionerna om allmänna sammankomster ligger kvar och smittspridningen är hög. Detta gör att vi tror att det finns en liten uppstartssträcka efter sommaren innan vi, och publiken, är redo att dra igång för fullt igen. Därför har vi tagit beslutet att skjuta på premiären några veckor, för att vara säkra på att vårt startdatum verkligen kommer kunna hållas och att vi den dagen kan välkomna en publik med öppna armar! Nytt premiärdatum för Rain Man blir 8 oktober och vi kan knappt bärga oss till dess!

Varje enskild berörd gäst med biljetter till 10 sep – 3 okt har blivit kontaktad på den mailadress som angivits vid bokning. För att ni ska kunna boka om till valfritt datum kommer ett värdebevis skickas ut vecka 19-20 till er med giltighetstid till 31 maj 2022.

Har du några funderingar eller undringar gällande flytten så hittar du de flesta svaren på DENNA LÄNK.

Har du några ytterligare frågor så ber vi dig maila hej@oscarsteatern.se men vi ber om överseende om det tar lång tid för oss att svara just nu.

Har du bokat dina biljetter via ett resebolag, bussbolag eller via andrahands-försäljare (Viagogo, Oneway ticket etc) så ber vi dig att kontakta dem.

BOKA BILJETTER HÄR!

Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse