Jobba hos oss!

Vill du jobba hos oss? Läs mer om våra aktuella tjänster!

Jobba hos oss

Till hösten söker vi nya medarbetare som vill vara med och skapa en fantastisk upplevelse för våra teatergäster och som lever upp till våra värdeord:
Respekt, Värdighet och Lösningsorienterade

Publikvärd

Vi söker publikvärdar för säsongsanställning. Arbetet är kvällstid och främst torsdagar-söndagar fr o m september. 

Som personliga egenskaper ser vi gärna att du har ett brinnande intresse för service och sälj och att du alltid ser till gästens bästa. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och är inte rädd för att ta i när det behövs. Vi ser också att du har lätt för att arbeta i team, är stresstålig och tar egna initiativ. Serveringsvana är meriterande.

Serveringspersonal

Högst upp på Oscarsteatern med utsikt mot Kungsgatan finns vår restaurang ”Tredje Raden” där vi serverar omsorgsfullt utvalda menypaket tillsammans med kombinerade dryckesmenyer för en smakrik upplevelse, innan våra gästers teaterbesök.

Vi söker erfaren serveringspersonal för timanställning. Arbetet är kvällstid och främst torsdagar-lördagar, ca 15 tim/vecka under perioden september-december.

Som personliga egenskaper ser vi gärna att du har ett brinnande intresse för service och sälj och att du alltid ser till gästens bästa. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och är inte rädd att ta i när det behövs. Vi ser också att du har lätt för att arbeta i team, är stresstålig och tar egna initiativ.

Biljettförsäljare

Vi söker biljettförsäljare till vår biljettkassa och bokning för säsongsanställning. Arbetet är främst helger samt ett par kvällar i veckan under perioden september-december. Dagtid kan eventuellt förekomma.

Som personliga egenskaper ser vi gärna att du har ett brinnande intresse för service och sälj och att du alltid ser till gästens bästa. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och är inte rädd för att ta i när det behövs. Vi ser också att du har lätt för att arbeta i team, är stresstålig och tar egna initiativ.

Vi arbetar med ledorden:
”Den dagen vi slutar att bli bättre – slutar vi att vara bra”
”Inget är omöjligt – bara olika stor utmaning att finna lösningen”

Är du 18 år eller äldre och vill ha ett säsongsarbete är du varmt välkommen att maila din ansökan till: ansokan@oscarsteatern.se. Intervjuer kommer att göras löpande.

Vi erbjuder för närvarande inga praktikplatser!

 

Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse