Klas Hallberg- Hela Sverige hånglar

Klas är tillbaka med sin succéföreställning på Oscarsteatern den 11 december

Klas Hallberg AB

KLAS HALLBERG – HELA SVERIGE HÅNGLAR
EN FILOSOFISK HUMORSHOW OM ATT LEVA INNAN MAN DÖR  

Klas inspirerar oss att våga ta klivet och visar genom vardagliga exempel hur missade chanser förändrar livet. Bara för att vi inte vågade.

Det blir som vanligt en hisnande färd mellan humor och allvar.

Jag tar ansvar för mitt eget misslyckande! 

När jag för drygt 10 år sedan skrev boken Hångla mer! var det för att bidra till att vi ska söka det opraktiska i tillvaron. Att hångla kan ju vara opraktiskt och därför väljer väldigt många att småpussas istället, och därmed ha kontroll på situationen. Jag tycker vi ska hångla! vi ska söka det opraktiska, där tänderna kan slå i och det kan bli svettigt.

När jag nu 10 år senare tittar mig omkring i min samtid verkar det som att jag misslyckats kapitalt med att inspirera oss att vara opraktiska. Vi är mer kontrollerade, mer tillrättalagda och räddare än någonsin. Därför blir det nytt hångel. Hångla 2.0 är en vildsint uppmaning till oss alla att leva innan vi dör. Det är en påminnelse både till mig själv och alla andra. Det blir en tänkvärd skrattfest som syftar till hejdlös livslust och vardagsmod. Kom och hångla vettja!

Lasse Anrell om föreställningen när Klas testade den under våren 2017: 
…”Det var en fin kväll. Jag skrattade så mycket att jag kunde glömma några saker som jag verkligen ville glömma. 
Jag kunde också känna den stora, varma, sorgliga och upplyftande lyckliga känsla det är när man fäller en tår i mörkret över slutet. Det var en berättelse av den typen som säger så mycket om hur det egentligen är att vara barn och människa.
Jag älskade den.

Tider
Datum: 11 dec
Insläppstid: kl 18:00
Starttid: 19:00
Spellängd: 90 minuter utan paus

Biljetter säljs via Oscarsteaterns biljettbokning på
tel: 08-562 892 00 och www.showtic.se.

Det går också bra att köpa biljetterna i Oscarsteaterns biljettkassa, Kungsgatan 63 i Stockholm, öppet: mån–fre 11:00-18.00.

BOKA HÄR

Läs mer om Klas på www.klashallberg.se

Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse