Ladykillers

Ladykillers är Oscarsteaterns komedi i höst!

Ladykillers

Höstens föreställning på Oscarsteatern är en riktig Gangsterkomedi med drömensemble!

I ett fallfärdigt hus i utkanten av London bor en lätt förvirrad tant, Mrs Wilberforce (Suzanne Reuter). Ett brokigt gäng mindre lyckade banditer hyr in sig i hennes gästrum. De uppger sig vara en respekterad stråkkvartett, men i själva verket har de en avancerad bankkupp i görningen. I spetsen för ligan, och hjärnan bakom de briljanta planerna, står Professor Marcus (Jonas Karlsson). Med sig har han den något feminina karlakarlen Majoren (Johan Rheborg), den korkade boxaren Knocken (Leif Andrée) och den knivtokige italienaren Louis (Shebly Niavarani). När Mrs Wilberforce genomskådar deras plan att använda henne som lockbete vid deras tillslag har kvartetten inget annat val än att försöka tysta tanten. Om nu inte tanten får tyst på dem först… och vem är egentligen General Gordon?

Med en stjärnspäckad ensemble, snabba repliker och humorfyllt manus borgar det för tätt mellan skratten i denna klassiska, prisbelönta komedi.

Läs mer om föreställningen

Boka på SHOWTIC

Föreställningen är ca 2 tim 5 min, inkl 25 min paus.

Kvällsföreställningarna börjar kl 19.30 och matinéer kl 15.30, men dörrarna öppnar 1,5 timme innan föreställningsstart. SÅ kom gärna en god stund innan och njut av ett glas i våra barer, insup atmosfären eller förbeställ till pausen!

Boka gärna biljett ihop med ett besök i vår restaurang! Läs mer.
Förboka till pausen här

Vi har ingen klädkod på teatern, men det är alltid trevligt att göra en kul kväll ännu härligare med ett festligt klädesplagg såklart!

Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse