Studio Oscars

Vi hjälper dig att skapa digitala event i en kreativ och flexibel teatermiljö med kunnig och lyhörd personal. Nyttja scenens högklassiga teknik och vår breda kunskap inom evenemang, såväl fysiska som digitala.

Oscarsteatern AB

Studio Oscars
– digitala event i teatermiljö

 

Saknaden av att träffas har aldrig varit större än den är just nu. Med Studio Oscars så vill vi ge er möjligheten att nå ut och träffas genom digitala event för att kunna vara kreativa och fylla varandra med energi.

På Oscarsteatern känner du historiens vingslag i vackra och anrika lokaler samtidigt som vi kan erbjuda all den modernaste scentekniken på en av Sveriges mest välrenommerade scener. I Studio Oscars kan du skapa allt från små, effektfulla digitala event till storslaget glammiga produktioner som engagerar era tittare så väl digitalt som på plats, när restriktionerna lättat. Här kan vi utforma ett brett spektrum av evenemang: livestreamade prisutdelningar, effektfulla produktlanseringar, inspirerande branschdagar, snygga skivreleaser, effektiva möten, uppseendeväckande kundevent, talkshows, vinprovningar, mässor och mycket mer.

Vi erbjuder:

* En fantastisk lokal med möjlighet att filma både i studiomiljö och med salongen som vacker fond.

* Ett generöst backstageområde med dressing rooms och sminkloge.

* Hybridevent där en digital sändning kan kombineras med fysisk publik i valfritt antal i salongen, utifrån vad restriktionerna tillåter.

* Teaterproduktionernas professionella scenteknik i form av ljud, ljus, rök och vår 13 meter stora skärm där du kan visa allt från en enkel power point-presentation till mer spektakulära filmer.

* Kunnig spetskompetens inom ljuddesign, ljusdesign, scenteknik, bildlösningar, projektledning och streaming.

 

Kliv in i rampljuset på Sveriges kanske främsta musikalscen. Kanske vill VD:n göra storstilad entré och flyga in som Karlsson på taket, kanske vill ni förhöja scenmagin med regn, vind, rök eller varför inte snö? I en teatermiljö som Oscarsteatern där stora musikalproduktioner sätts upp finns både scenens resurser och en oerhörd spetskompetens hos personalen att tillgå.

Med ett stort kontaktnät inhouse bestående av allt från artistbokare, scenografer, animatörer, grafiker och designers kan vi hjälpa er att skapa just det fysiska eller digitala event med den effekt ni är ute efter. Ni vet vad ni vill uppnå, vi guidar er och hjälper till med hela produktionen oavsett plattform, kameraproduktion eller teknik. Vi lotsar er rätt i den tekniska djungeln kring hur och var eventet ska sändas. Utifrån era behov av interaktion, lösenordsskydd, närvaroanmälan etc. anlitar vi rätt underleverantörer i de fall det behövs.

Vi är nyfikna, kreativa och målinriktade och fyller i med de kunskaper som kompletterar era behov. Vi är ett levande teaterhus där ingenting är omöjligt.

Vill du få inspiration och se exempel på genomförda event
Klicka här

Vi har generösa avbokningsregler under perioden med restriktioner p.g.a. Covid19 och eftersom vår lokal just erbjuder både digitala sändningar i kombination med fritt val av publik (upp till 947 platser) ser vi att vi på ett flexibelt sätt kommer kunna tillmötesgå de flesta behov med justeringar även nära inpå eventdatumet.

Kontakta oss för mer information!

lina.lundstedt@oscarsteatern.se

Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse