Se Nils van der Poel och Magnus Helgesson i Modellera Mästare på Oscarsteatern

21 April

Modellera Mästare

Modellera Mästare är en uppsättning av den tvåfaldiga OS-guldmedaljören Nils van der Poel och Sveriges främsta Businesscoach Magnus Helgesson. Uppsättningen är en unik motivationsföreställning som bidrar till en upprymd känsla och upplevelse där skratt kombineras med konkreta verktyg för hur du kan modellera mästare för att nå uppsatta mål i livet.

Föreställningen leds av skådespelerskan och retorikern Mi Ridell som tar med publiken på en fartfylld upplevelse där föreläsning med Nils och Magnus blandas med energihöjande aktiviteter under tre timmar utan paus.

Biljettpriset är 1230 kr vilket motsvarar van der Poels världsrekordtid på 10 000 m. Biljetterna släpps den 11 februari kl 12.30 vilket är på dagen exakt ett år sedan Nils slog världsrekordet och tog OS-guld på 10 000 m i Peking.

Om Nils van der Poel:
Nils van der Poel skrev svensk idrottshistoria när han tog OS-guld på både 5000 m och 10 000 m i Peking 2022. Det som skiljer Nils från många andra elitidrottare är hans disciplinerade förhållningssätt till att sätta mål och våga gå sin egen väg. Den 3 mars 2022 meddelade Nils van der Poel att han avslutar karriären efter sina OS-guld. Nu har han gått från att vara bäst i världen på att åka skridskor i cirklar till att slipa sina argument i föreläsningar för näringslivstoppar.

Om Magnus Helgesson:
Med erfarenhet av att grundat en av Sveriges största restaurangkedjor Harry’s och föreläst tillsammans med den världsberömda coachen Tony Robbins i över 20 länder är Magnus idag Sveriges ledande Businesscoach, som under åren hjälpt några av Sveriges främsta företagsledare och idrottsstjärnor till framgång.

Om Mi Ridell:
Mi Ridell är en omtyckt talare som kan få såväl ledare, politiker och organisationer att arbeta och utvecklas på ett konkret och energifyllt sätt som både blir roligt och driver affären framåt.