Om föreställningen

Välkommen till en inspirerande kväll med Doctor Diamantis!

En föreläsning som kommer förändra synen på hälsa för alltid. Med en unik förmåga att förena traditionell medicin med modern vetenskap kommer Doctor Diamantis att dela med sig av insikter och hemligheter som kommer att inspirera och engagera dig.

Under kvällen kommer Doctor Diamantis att utforska hur varje individ kan ta sin hälsa i egna händer. Genom att kombinera beprövade metoder från århundraden av medicinsk kunskap med de senaste vetenskapliga rönen kommer han att ge dig kunskap och verktyg för att skapa en hälsosam balanserad livsstil.

Missa inte chansen att vara en del av denna oförglömliga kväll där du kommer att lära dig hur du kan ta kontroll över din hälsa och maximera ditt välmående. Boka dina biljetter nu för en kväll som kommer att förändra ditt perspektiv och inspirera dig att leva ditt bästa liv!

Vi ser fram emot att välkomna dig till en kväll fylld av insikt, inspiration och förändring med Doctor Diamantis på Oscars Teatern.

Kommande speltillfällen

1 planerade speltillfällen mellan 2 okt - 2 okt

Onsdag 2 okt, 17:00

Onsdag 2 okt, 17:00 • Oscarsteatern, Stockholm

från 595 kr / person

Se alla speltillfällen arrow_forward

Inför besöket

Föreställningslängd

3 timmar inkl paus

Spelas

2 oktober 2024

Genre

Föreläsning

Åldersgräns

Ingen

Pris

Från 595 kr

Om föreställningen

Späd- och småbarnspolicy

Med hänsyn till vår publik och vår ensemble, tillåter vi inga späd- och småbarn i salongen under föreställningen. Denna regel gäller även med hänsyn till späd- och småbarn för att skydda deras hörsel då det under föreställningen kan förekomma höga ljud. På grund av brandföreskrifter måste alla besökare, oavsett ålder, ha en egen biljett.