Om föreställningen

Från Aladdin till Elsa är en spektakulär och fartfylld show för gammal som ung, där publiken tas med på en lika magisk som musikalisk resa genom den tecknade och animerade filmens värld! Möt några av våra mest spännande och begåvade nya stjärnor och underhållare som framför hits från älskade filmer som Frost, Lejonkungen, Encanto, Trollz, Aladdin, Dumma mej, Djungelboken, Pokémon och många fler. I föreställningen medverkar YouTube-stjärnan Joel Adolphson, som med sina kollegor i humortrionI Just Want To Be Cool har igenomsnitt 14 miljoner videovisningar i månaden på sina kanaler. På scen får Joel sällskap av Elin Werling, Veronika Wallentin, Nils Reinholtz, Hanna Brobäck, Lovisa Lindberg Lekfalk och Petter Snive.

Om föreställningen

22 planerade speltillfällen mellan 27 dec - 10 mars

Onsdag 27 dec, 13:00

Onsdag 27 dec, 13:00• Oscarsteatern, Stockholm

från 205 kr / person

Onsdag 27 dec, 16:00

Onsdag 27 dec, 16:00• Oscarsteatern, Stockholm

från 205 kr / person

Torsdag 28 dec, 13:00

Torsdag 28 dec, 13:00• Oscarsteatern, Stockholm

från 205 kr / person

Torsdag 28 dec, 16:00

Torsdag 28 dec, 16:00• Oscarsteatern, Stockholm

från 205 kr / person

Fredag 29 dec, 13:00

Fredag 29 dec, 13:00• Oscarsteatern, Stockholm

från 205 kr / person

Se alla speltillfällen arrow_forward

Inför besöket

Föreställningslängd

ca 1 timme och 15 minuter

Spelas

27 dec 2023 – 10 mars 2024

Genre

Familjeteater

Åldersgräns

Från 3 år, biljett gäller för alla oavsett ålder.

Pris

Från 205 kr

Om föreställningen

Medverkande

Ensamble

Joel Adolphson Elin Werling Veronica Wallentin Nils Reinholtz Hanna Brobäck Lovisa Lindberg Lekfalk Petter Snive

Musiker

Carina E.Nilsson Rebecca Meiselbach

Kreativt team

Producent Viktoria Tocca Regi/koreografi Åsa Engman Musikalisk ledning Carina E. Nilsson Kostymdesign Stefan Whålberg Scenografi Fredrik Andersson Musikbakgrunder Tomas Caris Andersson Ljuddesign Calle Bäck Ljudtekniker Erik Berzelius Ljusdesign & Ljustekniker Maax Peterson

Biografier

Joel Adolphson Är mest känd som en av medlemmarna av den omåttligt populära humortrion IJustWantToBeCool (IJWTBC), som i över 10 års tid gjort enorm succé på YouTube.

Elin Werling Är utbildad vid Balettakademien i Göteborg och har bland annat medverkat i musikaler som The Sound of Music, Annie Get Your Gun och Heathers.

Veronika Wallentin Är utbildad på Balettakademien i Göteborg och Stockholms konstnärliga högskol och har bland annat jobbat på showkrogen Wallmans i Göteborg samt spelat unga Momone i Forever Piaf på Göta Lejon i Stockholm. Just nu är Veronika även aktuell i Wicked på Göteborgsoperan.

Nils Reinholtz Är utbildad vid Balettakademien i Stockholm och Teaterhögskolan i Göteborg och har bland annat medverkat i Ringaren i Notre Dame och Oliver! på Göteborgsoperan, samt i Saturday Night Fever och Moulin Rouge på China Teatern i Stockholm.

Hanna Brobäck Är utbildad vid Musikteaterskolan i Bjärnum samt Balettakademien i Göteborg och har bland annat medverkat i flera produktioner med den ideella föreningen AMTS (Alingsås musikteatersällskap).

Lovisa Lindberg Lekfalk Är utbildad musikalartist vid Musikteaterskolan i Bjärnum samt Performing Arts School i Göteborg och har medverkat i en rad olika musikaler och uppsättningar, däribland Häxorna i Eastwick, Babblarna musikalen på turné, och Cabaret.

Petter Snive Är utbildad vid Balettakademiens musikallinje och har bland annat spelat både Robert & Karl Oskar i Kristina från Duvemåla på både Göteborgsoperan och Cirkus i Stockholm, där han också spelade Will i Green Day-musikalen American Idiot.

Media