Om föreställningen

ATT LEVA INNAN MAN DÖR En skrattfest om livets allvar med Klas Hallberg

Klas Hallberg bjuder på en frustande livslustupplevelse i sann värmländisch stajl.

Klas Hallberg är ofattbart träffsäker och makalöst rolig. Han förenar existentiellt djup med vardaglig humor på ett elegant vis. Vår bästa jämförelse är nog en modernare variant av Tage Danielsson

Nu släpper vi loss endorfinerna, skrattar oss hesa och gör oss påminda om att vi ska leva innan vi dör.

Vi går en framtid till mötes som är kantad av ovisshet, och vi lever i en tid med geopolitisk oro, ekonomisk osäkerhet och klimatförändringar. Hur ska man förhålla sig till alla dessa orosmoln och hur ska man hitta en kompass inombords där man faktiskt kan både bli handlingskraftig och må bra utan att stoppa huvudet i sanden? Jag går loss om mina tankar kring allt detta samtidigt som vi garvar och hittar lusten att just leva medan vi ändå är här på jorden.

Känn dig hjärtligt välkommen till en allvarsam skrattfest om att leva innan man dör. Boka biljett tycker jag. Nu direkt? Välkommen!

/Klas

Galet bra! Både jag och min man skrattade så vi fick ta av oss ett lager kläder! Liss-Mari Ågren Jag trodde jag utvecklat skrattgropar under föreställningen, var tvungen att kolla i spegeln. En minnesvärd föreställning. Ulla Fors Klas Hallberg är ofattbart träffsäker och makalöst rolig. Han förenar existentiellt djup med vardaglig humor på ett elegant vis. Vår bästa jämförelse är nog en modernare variant av Tage Danielsson. – Mathias Andersson, Promotor Media

Kommande speltillfällen

1 planerade speltillfällen mellan 10 dec - 10 dec

Tisdag 10 dec, 19:00

Tisdag 10 dec, 19:00 • Oscarsteatern, Stockholm

från 290 kr / person

Se alla speltillfällen arrow_forward

Inför besöket

Föreställningslängd

90 minuter utan paus

Spelas

12 dec - 9 apr

Genre

Stand-up

Åldersgräns

Ingen

Pris

Från 365 kr

Om föreställningen

Späd- och småbarnspolicy

Med hänsyn till vår publik och vår ensemble, tillåter vi inga späd- och småbarn i salongen under föreställningen. Denna regel gäller även med hänsyn till späd- och småbarn för att skydda deras hörsel då det under föreställningen kan förekomma höga ljud. På grund av brandföreskrifter måste alla besökare, oavsett ålder, ha en egen biljett.