Hyr teatern

Lägg ditt nästa arrangemang, event, möte, kick off, seminarium eller bolagsstämma hos oss på Oscarsteatern. Låt dina gäster inspireras i denna historiska salong, som är en av Stockholms vackraste teaterlokaler. På scen har många tagit plats – låt det vara du nästa gång.

Konferens, möten, bröllop och arrangemang
hos oss på Oscarsteatern

Oscarsteatern ger er oändliga möjligheter att genomföra viktiga och spännande möten. Känn känslan av att stå på samma scen som några utav Sveriges främsta skådespelare. Skräddarsy en heldag av möten, konferens eller föreläsningar i kombination med middag i vår restaurang Tredje raden eller varför inte ett mingel i vår vackra guldfoajé? Oscarsteatern är ett levande teaterhus fullt av möjligheter – utforska den ihop med oss!

 Vi finns mitt i city nära till hotell och Stockholms nattliv. Det är 5 minuters promenad från T-centralen och runt hörnet från Arlanda Express.

Läs mer i länkarna nedan om de olika lokalerna och vad vi kan erbjuda dig och dina gäster. Vi samarbetar med en rad olika partners inom mat, nöjen, hotell, blommor samt fotografering och kan därför skräddarsy alla typer av evenemang.

SALONGEN GULDFOAJÉN RESTAURANG TREDJE RADEN BIBLIOTEKET STUDIO OSCARS

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information, visning, eller prisförslag.
info@oscarsteatern.se eller 08 56 30 54 00

Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse