Guldfoajén

Guldfoajén – hjärtat för mingel och utställare.

Guldfoajén

Guldfoajén är hjärtat för mingel och utställare. Guldfoajén är en del av pausytan för fika och lunchpauser men går också att ordna egna evenemang och bjudningar i. Mingel upp till 300 personer och sittande gäster ca 100 personer.

 I vår vackra Guldfoajé i jugendstil finns det plats för 100 sittande gäster och efter middagen dukar vi om till ståbord och dans om så önskas. Berätta bara för oss vad ni vill uppleva på er viktigaste dag så lovar vi att vi ska överträffa era förväntningar.

Ni befinner er mitt i centrala Stockholm vilket gör att det är gångavstånd till hotell och kommunikationer såsom buss och tunnelbana. Bra parkeringsmöjligheter finns i P-hus i närheten för bilen.

Går ni i bröllopstankar, låt oss ta hand om er oförglömligaste dag med brudskål, mingel, bröllopsmiddag, blomsterarrangemang, hotell, fotograf och underhållning. Vi skräddarsyr hela arrangemanget efter era önskemål och det där lilla extra kring er fest.

Är det någon dag i livet ni ska känna er som kung och drottning så är det på er bröllopsdag och vad passar då bättre än att fira den hos oss och låta anrika Oscarsteatern i Stockholm som byggdes till Kung Oscar II ära år 1906 bli er bröllopslokal.

Gå med i vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad och få exklusiva inbjudningar till förhandsvisningar, premiärer och mycket mer.

Klicka här & gå med Stäng
Vilka nyhetsbrev vill du ha?
Stäng
Tack för
din intresse